Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Heeft Anne Haug triatlon uitgespeeld? Over supersnelle Challenge Roth, Thun, Jonkoping, Kinrooi, de Seine en zelf trainen – 3athlon Praat 221 Podcast
3athlonpraat

Heeft Anne Haug triatlon uitgespeeld? Over supersnelle Challenge Roth, Thun, Jonkoping, Kinrooi, de Seine en zelf trainen – 3athlon Praat 221 Podcast

Tim en Hans kunnen het twee dagen na de Challenge Roth nog altijd niet geloven en dus wordt het grootste deel van deze podcast aan de nieuwe wereldbesttijden, aan de geweldige Els Visser en alles over Roth gewijd, waarbij Hans zich afvraagt of Anne Haug nu triatlon uitgespeeld heeft? Of zijn onze 3athlon Praat Podcast hosts het er over eens dat het nog sneller kan? En moeten we kritisch zijn op de parcoursen of moeten we deze supersonische tijden omarmen? Het was in Roth alleszins beter dan het water in de Seine. Er blijven kopzorgen voor de olympische triatlon. Met de triatlon naar de roeibaan of een duatlon in plaats van triatlon? We bekijken de opties. Verder hebben we het over de Ironman Switzerland in Thun met een podium der lage landen, de eerste kwalificaties voor het WK 70.3 Ironman in Marbella 2025 en een superdruk weekend voor Hans in Kinrooi. Hij werd er bijna letterlijk omver geblazen. Voor de ingewijden: de rontgenfoto’s tonen geen breuk noch barst in de pols dus kan Hans weer volop trainen. En dus bespreken we ook onze eigen trainingsplannen in deze uitgebreide 3athlon Praat Podcast, aflevering 221, zoals altijd hieronder te beluisteren in de Spotify Player of abonneer je zeker op onze Podcast en mis in je eigen podcast-speler geen enkele aflevering. Enjoy!