Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef supersonische triatlon: after race movie van de recordbrekende Challenge Roth
Magnus Ditlev wint Challenge Roth in nieuw wereldrecord (foto: Challenge Roth)
Nieuws

Herbeleef supersonische triatlon: after race movie van de recordbrekende Challenge Roth

Met 7u23 bij de mannen en 8u02 bij de vrouwen mag Challenge Roth zich sinds zondag absoluut de snelste volledige triatlon ooit noemen. Hoe Magnus Ditlev én Anne Haug naar nieuwe wereldrecords snelden in deze supersonische race was van een andere planeet. Maar er was meer dan alleen maar de wereldrecords. Challenge Roth blijft een bucket list race die elk jaar in no time uitverkocht raakt. Waarom? Check zelf de beelden van deze iconische Challenge Roth in de after race movie hieronder: