Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.

We are back!!!! Zet jezelf al maar schrap, want hier komt dé afsluiter van het sportieve jaar 2017: De 6de editie van het Belgisch Kampioenschap Beermile!
Vergeet de sportpersoonlijkheid van het jaar: hier wordt de enige echte roem uitgereikt.

De ingrediënten van deze heerlijkheid blijven onveranderd: een bende gezellige (top)sporters, 4 blikjes bier, 4 rondjes rond de piste, 2 belgische kampioenen (M/V) en 1 geniale afterparty.

Test de grenzen van je kunnen en meet jezelf met nationale toppers in verschillende disciplines, in wat ongetwijfeld de zwaarste race van het jaar genoemd mag worden. Loop-, doorzettings- en slikvermogen samen met het verbijten van intense pijn: het moge duidelijk zijn dat helden hier gemaakt worden.

Schrijf je zo snel mogelijk in, want de plaatsen zijn beperkt! Of kom supporteren in grote getale, want deze sfeer vind je nergens anders!

Deelnemen kan aan de democratische prijs van € 15,- met inbegrepen de 4 blikken 33 cl. Jupiler 🙂 Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsbedrag op rekening IBAN: BE08 7443 3403 1213 (BIC:KREDBEBB) met vermelding van Naam_voornaam-geboortedatum bij mededeling. Deelname gebeurt op eigen risico en de organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. De Beermile is een ludieke seizoensafsluiter en is in geen geval een aanzet tot overmatig drankgebruik. De organisatie behoudt zich dan ook het recht voor om deelnemers te weren die tekens van dronkenschap vertonen.

INSCHRIJVING BK BEERMILE 2017

  Uw naam (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Geboortedatum

  Categorie:

  Ik ben een:
  TriatleetDuatleetAndere sporterSympathisant

  Bevestiging:
  Ik bevestig dat mijn deelname aan het BK Beermile op 10 november 2017 in Leuven pas definitief is na overschrijving van het inschrijvingsbedrag op rekening IBAN: BE08 7443 3403 1213 (BIC:KREDBEBB) met vermelding van Naam_voornaam-geboortedatum bij mededeling. Deelname gebeurt op eigen risico en de organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. De Beermile is een ludieke seizoensafsluiter en is in geen geval een aanzet tot overmatig drankgebruik. De organisatie behoudt zich dan ook het recht voor om deelnemers te weren die tekens van dronkenschap vertonen.

  Opmerkingen