Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Druk programma voor triatleet Pieter Heemeryck, mét 2 Belgische wedstrijden
Pieter Heemeryck tijdens een looptraining (foto: Bobby Paesen)
Nieuws

Druk programma voor triatleet Pieter Heemeryck, mét 2 Belgische wedstrijden

De Belgische triatleet Pieter Heemeryck, onlangs nog derde in de T100 Singapore triatlon, heeft sowieso al een druk seizoen met de T100 Triathlon World Tour, The Championship van Challenge in Samorin, de Challenge Roth en het WK Ironman in Kona, hij plant ook nog een aantal wedstrijden in eigen land. “Toen ik nog jong was, verbaasde het me altijd dat de grote triatlontoppers nooit in eigen land een wedstrijd deden, waardoor ik nooit de kans had om me te meten met hen,” aldus Pieter. Hij doet onder andere mee aan het BK Aquabike in Viersel op 4 mei, een wedstrijd met alleen zwemmen en fietsen. Ook in Leuven is hij normaarlgezien van de partij.

Pieter Heemeryck maakte op Instagram zijn resterende programma voor de eerste helft van het seizoen bekend. De hoofddoelen zijn The Championship in Samorin op 19 mei, de T100 triatlon van San Francisco op 8 juni en de Challenge Roth op 7 juli. In de aanloop naar die wedstrijden pikt hij op 4 mei het Belgisch kampioenschap Aquabike in Viersel mee en de City Triatlon voor eigen volk in Leuven op 12 mei.