Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Interview Marino Vanhoenacker : Vooruitblik seizoen 2008
Uncategorized

Interview Marino Vanhoenacker : Vooruitblik seizoen 2008

bink.gifMarino Vanhoenacker mag tevreden terug kijken op een schitterend seizoen 2007. Naast winst in o.a. Klagenfurt, Antwerpen en Brugge,  was hij met zijn knappe 5e plaats de beste Belg in de editie 2007 van de Ironman van Hawaii. Daarna werd het even stil rond de Brugse Bink. Komende zaterdag start hij in een 1/2e triathlon in Lisboa, volgende week staat de IM70.3 van St. Croix op zijn programma. Reden genoeg voor een gesprekje met Marino.

Hoe gaat het met je? We hebben sinds je prachtprestatie in Hawaii niet veel meer van je gehoord. Ook op je site was er weinig te lezen. Wat heb je zoal uitgespookt?

Hey Jim , met mij alles ok zulle. Na Hawaii was ik echt toe aan rust, kheb het nogal heel zwaar gehad, ik kon precies niets meer, een half uurtje sporten en ik was mottig voor de rest van de dag, blijkbaar was de tank helemaal leeg na Hawaii, pas begin januari begon het allemaal wat te beteren, en enkele goede stages in het zonnige Tenerife en Bink was weer helemaal de oude.  Verder ben ik vooral met " sponsorprojects " bezig geweest.
Ja de site blijft soms wat te lang onaangeroerd.  

Je werd vorige maand gespot in Mallorca in het gezelschap van the Normann Stadler. Ben je aan het verbroederen met the Normanator?

Ik geef op 16 mei een persconferentie in de Demeyere Nissan garage, waar ik alles eens mooi uit de doeken zal doen. Nu, als ge naar de foto’s gaat kijken van Lisboa dan zal al veel duidelijk worden (tenminste als ik ver genoeg vooraan zit om foto’s van te nemen he)

‘ k Ben inderdaad een weekske op Mallorca geweest met Norman en nog enkele andere gasten.

Je rijdt dit jaar op een Kuota? Ik veronderstel een een Kueen-K? Ga je op deze fiets nog sneller rijden?

Dit jaar fiets ik met een Kuota, de Kueen-K, een volledig ander machien dan vorig jaar, momenteel probeer ik nog vanalles uit dus we zien wel wat er van komt maar de bedoeling is inderdaad om toch nog iets harder te fietsen he, proberen…

Hoe ziet je seizoen 2008 er uit?

 
Lisboa 1/2 op 26 april
St Croix 70.3 op 4 mei
Brugge op 21 juni
Ironman Austria op 13 juli
Antwerp 70.3 op 3 aug
Ironman Hawaii op 11 oktober

Je vertelde me vorig jaar dat je bouwplannen had. Hoe ver staat het ermee?

De bouwplannen zijn helemaal afgelopen. We wonen nu ongeveer een maandje in ons nieuw huisje
en kmoet zeggen dat we het er enorm naar onze zin hebben (tzou jammer zijn moest het anders geweest zijn)

Groetjes
Bink from Lisboa

Veel succes morgen!