Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Bink’s opdracht in Nieuw-Zeeland met helft ingekort

In één van zijn tweets deze week liet Marino Vanhoenacker al horen dat voor de Ironman Nieuw-Zeeland het zwemnummer door slechte weersvoorspelling zou aangepast worden. Door de storm die dit weekeinde verwacht wordt, is er nu besloten om op zaterdag geen Ironman te houden. De wedstrijd wordt verplaatst naar zondag en zal over de 70.3 afstand plaatsvinden. Ironman Nieuw-Zeeland zou de eerste volledige triatlon van het seizoen worden voor onze Bink. De winnaar van de 70.3 Ironman van Zuid-Afrika werd er als één van de grote favorieten gezien. We zijn benieuwd of hij zondag die rol kan waarmaken over de halve afstand.