Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Herderen wordt een knaller van een opener

Het ijs is nauwelijks twee weken ontdooid, maar toch staat dit weekeinde de seizoensopener van het zomerseizoen triatlon op het programma. De mannen van Sport-Events verhuisden de triatlon van Herderen dit jaar naar het eerste weekend van maart en snoepen zo de klassieke seizoensopening van de Veloopzwem in De Haan af. En ondanks de vroege datum zal er zondag in Limburg geknald worden. Het deelnemersveld is groot en sterk, met zegekoning Pieter Heemeryck op kop. De winnaar van vorig jaar heeft dankzij de blessure van Tom Vanderhoogerstraete één concurrent minder, maar met Lander Dircken, Philippe Malcolm, Willem Brems, Tim Brydenbach, Hans Moonen, Dirk Bullen, Ruben Gey, Lukas Bosmans, Wouter Monchy en andere Johan Smoldersen krijgt Pieter het niet gemakkelijk. Ook bij de dames wordt het uitkijken. Lange afstandszwemster Frone Wouters verwelkomen we graag terug in triatlon. Met Linde Herreman en Jolien Lewyllie als voornaamste tegenstanders wordt ook de strijd bij de dames zeer mooi om volgen. Plaats van afspraak is het zwembad van Bilzen waar tussen 10 en 13 u. gezwommen wordt. Vanaf 15 u. vertrekt de snelste zwemmer op de fiets aan de sporthal van Herderen, waar ook de finish ligt. Alle info vindt u op sport-events.be En zo zag het er vorig jaar uit:

{vimeo}20835878{/vimeo}