Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Simon De Cuyper bevestigt in San Diego

Na zijn winst vorige week in de wereldbeker van Huatulco mocht Simon De Cuyper aantreden tussen de top elite atleten in de World Championship Series van San Diego. Samen met Peter Croes zette hij een sterke zwemproef neer. De twee SMO-Specialized ploegmaats kwamen op een veertigtal seconden van de koplopers uit het water en nestelden zich in een tweede achtervolgende groep. Onder impuls van Tim Don en Chris McCormack kwam na twee ronden fietsen alles samen en kregen we een kopgroep van 58 atleten. Vooral de Britten hielden voorin het tempo hoog om Jonathan Brownlee in pole position naar de laatste wissel te brengen. Voor Jonnie was het zijn eerste wedstrijd in 7 maanden, maar dat weerhield de jonge Brit er niet van om volgens beproefd Brownlee concept er vanaf de eerste loopmeters van door te gaan. Richard Murray, ex-winnaar van de ETU Cup in Brasschaat, kon tot halfweg in zijn spoor blijven, maar moest uiteindelijk blij zijn met brons omdat Sven Riederer nog naar het zilver liep. Het goud was ontegensprekelijk voor Brownlee. Simon De Cuyper bevestigde opnieuw zijn loopkwaliteiten tussen de wereldtop en legde beslag op een schitterende 16de plaats, op 1’08 van Brownlee. Hij klopte onder andere Macca, Kahlefeldt, Rana en andere Shoemakers. Peter Croes werd op net geen 3 minuten 45ste. Croes Control reageerde kort via twitter: “Simon brengt de bevestiging met een schitterende 16de plaats in een zwaar deelnemersveld. Ikzelf moet op zoek naar kilometers en vermogen in de run”, aldus Peter.

Uitslag San Diego