Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Yeray Luxem derde op XTri Corsica

Yeray Luxem is net zoals vorig jaar sterk aan het offroad seizoen begonnen. In de XTri van Corsica, waar Yeray vorig jaar tweede werd, pakte hij een derde plaats. De winst ging naar offroadtopper Nicolas Lebrun in 1u54’39. Jonathan Marguerite pakte het zilver in 1u59. Yeray volgde drie minuten verderop, maar er had meer ingezeten, liet hij weten: “Ik heb de verkeerde keuze gemaakt. Ik had het loopparcours niet verkend. Daardoor had ik de verkeerde keuze schoeisel gemaakt en bovendien liep ik ook nog een stuk verkeerd. Ik heb dan ook niet meer aangedrongen. Het gevoel was okee, maar ik ben niet 100% tevreden. Dit moet beter kunnen”, aldus de Atriac-atleet.