Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vansteelant 2de in ondergesneeuwde Powerman Duitsland loopwedstrijd
Nieuws

Vansteelant 2de in ondergesneeuwde Powerman Duitsland loopwedstrijd

PM Germany

En wij maar klagen over de lage watertemperaturen… In het Duitse Falkenstein hadden ze nog veel meer reden tot klagen. Het fietsparcours van de Duitse Powerman duatlon kreeg te kampen met sneeuw. Te onveilig, vonden de organisatoren en dus werd de lange afstands duatlon herleid tot een loopwedstrijd van 16+8 km. Daarin streed Joerie Vansteelant een lange strijd uit met zijn Zwitserse rivaal Andy Sutz. Uiteindelijk wist Sutz het touw naar zich toe te trekken in 1u17’26. Daarmee was hij precies acht seconden sneller dan onze landgenoot. De verrassende Duitser Daniel Rockoff werd derde, Pieter Rijnders pakte de vierde plaats. Bij de dames won Julia Viellehner tot haar eigen grote verbazing een Powerman. De Duitse had meer dan vier minuten voorsprong op Susanne Svendsen.