Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

BK Mixed Team Relay schot in de roos in Sint-Laureins

Met het Belgisch Kampioenschap Mixed Team Relay bij de jeugd had Sint-Laureins zaterdag een absolute primeur te pakken. En wij kunnen alleen maar bevestigen dat deze nieuwe formule, waarvan de ITU hoopt om het als extra onderdeel op de Olympische Spelen te krijgen, een schot in de roos is. De gelijkheid tussen jongens en meisjes, de kleine verschillen, de constante spanning, het was een absolute topper. Zeker bij de jeugd A en de juniores was de strijd intens, met af en toe een echt secondenspel en tactische keuzes. Uiteindelijk kroonde TRIGT, die een supersterke Erwin Vanderplancke als laatste atleet bewaarden, zich tot kampioen. Bij de Jeugd A greep het 185-team de titel. Bij de Jeugd B ging het goud naar Triatlon Brugge Team en bij de Jeugd C verpulverde No Limit de tegenstand.

 

Uitslag Jeugd A en Juniores

Jeugd B en Jeugd C