Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Compleet 185-podium in Meer, Coysman pakt 2 op 2

Daags na de kwarttriatlon van Sint-Laureins was Joke Coysman zondag alweer goed voor winst. Met haar overwinning in Meer was ze twee dagen na elkaar de sterkste. Ook nu moest de concurrentie lijdzaam toekijken. Xenia Luxem (de zus van Yeray, dier 4de werd in La Roche) werd knap tweede. Het brons was voor Heleen Adams. Bij de mannen domineerden de 185’ers van Marc Herremans de wedstrijd van Meetria. Marten Van Riel was daarbij ook voor zijn ploeggenoten een maatje te groot. Marten haalde het overtuigend van Stenn Goetstouwers. Geert Laurijssen werd knap derde achter het jonge geweld.

 

Uitslag Meer