Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rob Woestenborghs wil met Bart Aernouts Nice winnen
Nieuws

Rob Woestenborghs wil met Bart Aernouts Nice winnen

BartRobFre

Rob, Frederik en Bart in Hawaii 2013 (foto: Pierre Moulierac via Bart Aernouts)

Als trainer van Bart Aernouts en zelf als topatleet is Rob Woestenborghs dé persoon om vlak voor de internationale triatlon van Abu Dhabi vooruit te blikken op het seizoen 2014. In onderstaande video kom je te weten of Rob 2014 als zijn laatste jaar als topsporter beschouwt. Hij maakt sowieso van de duatlon WK’s op de twee afstanden zijn hoofddoelen en plant zelf nog een Ironman.

Met Bart Aernouts staat alles in het teken van Hawaii. Voorlopig is het even afwachten hoeveel progressie de BMC Uplace atleet gemaakt heeft sinds hij door ziekte de 70.3 Ironman van Zuid-Afrika gemist heeft, maar daarvoor is de triatlon van Abu Dhabi een goede graadmeter.

“Ondanks het feit dat we volledig mikken op Hawaii, is er ook het besef dat Bart nog geen Ironmanzege op zak heeft”, vertelt Rob. “Die willen we als het kan meepikken in Nice.”

Op 14 juli zal Bart Aernouts al zeker in België te zien zijn. “Hij start inderdaad in de Triatlon Van Vlaanderen in Oudenaarde, maar wel in een speciaal project. Hij vormt samen met Rutger Beke een trio. Bart zwemt, Rutger loopt en om een fietser te zoeken, hebben we een wedstrijd uitgeschreven.” Op de site van de TVV maak je kans om met twee legendarische atleten één ploeg te vormen. Op 30 maart wordt de winnaar bekendgemaakt.