Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Voor mij is het belangrijk hier direct goed te scoren”
Nieuws

“Voor mij is het belangrijk hier direct goed te scoren”

fre abu dhabi

Met twee overwinningen in 2011 en 2013 op zak en als regerende wereldkampioen Ironman zijn alle ogen dit weekend gericht op Frederik Van Lierde in Abu Dhabi. De Oilservice atleet blikt op Focus/WTV vooruit op zijn eerste grote afspraak van het seizoen. “Voor mij is het belangrijk hier direct goed te presteren,” vertelde Frederik tegen reporter Jeroen Sap. “Mijn laatste overwinning was Hawaii. Nu wil ik graag bevestigen.”

Na Abu Dhabi volgt de Ironman van Frankfurt. “Dat is het plan dat ik samen met Luc Van Lierde opgezet heb. Het is niet omdat ik Hawaii gewonnen heb, dat ik geen progressie kan maken. Druk om te presteren voel ik hier niet, ondanks het feit dat ik hier al twee keer gewonnen heb.” Bekijk het volledige interview op de site van Focus/WTV.