Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marino Vanhoenacker: “Geen slechte momenten”
Nieuws

Marino Vanhoenacker: “Geen slechte momenten”

Bink IM M

Bink in achtervolging (foto: Delly Carr)

In de Ironman van Melbourne werd vooral uitgekeken naar de zogenaamde comeback van Marino Vanhoenacker, al is hij wat ons betreft nooit weggeweest en blijft hij met 10 Ironman titels de absolute topper die hij is. Met een zesde plaats was vooral het gevoel na de race belangrijk en dat blijkt goed te zijn. “Mijn wedstrijd in een notedop: een rare race, veel wijzigingen, de hele dag lang”, vertelt Marino. “Ik zwom in een groep die streed van de 13de tot de 19de positie, op 2’30 van de kop van de wedstrijd. In het fietsen zette ik de vijfde fietstijd neer. En met een 7de looptijd viel ik terug van de 4de naar de 6de plaats.”

“Ik moet hier tevreden mee zijn, het was een volledig gecontroleerde race voor mij”, gaat Bink verder. “Ik heb geen slechte momenten gekend, het ging “Steady and Solid”. Dit is wat ik in me heb op dit moment en waarmee ik verder moet werken. Het belangrijkste voor mij is dat ik opnieuw mee kan doen. Ik kan de toppers nog niet verslaan, maar ik kom alweer een stuk dichterbij.” aldus Marino.