Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Welke triatleet durft de Wolvenberg aan?
Nieuws

Welke triatleet durft de Wolvenberg aan?

Wolvenberg   Passion for cycling

Wolvenberg is al een tijdje sponsor van 3athlon.be en in ons midden vooral bekend als distributeur van de Castelli kledij van onder andere Frederik van Lierde. Maar de Wolvenberg is ook een flinke kuitenbijter in Oudenaarde. En laat die berg net het onderwerp zijn van een uitdagende wedstrijd van Wolvenberg. Ze gaan op zoek naar de King of the Mountain. Tussen 27 maart en 4 mei mag je zo vaak als je wil proberen de Wolvenberg zo snel mogelijk op te rijden en je poging te loggen in Strava. De winnaar krijgt voor 1000 euro nieuwe fietskledij.

Deelname is gratis, je hoeft je enkel te registreren via de web site van Wolvenberg. Daar vind je ook alle informatie.

Wolvenberg   header