Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Miek Vyncke onderweg naar gekwetste Eric Cornelis zelf in ongeval betrokken
Nieuws

Miek Vyncke onderweg naar gekwetste Eric Cornelis zelf in ongeval betrokken

Miek kasterlee

Miek Vyncke, winnares van de Hel van Kasterlee in 2013 (foto: Johan Tack)

Miek Vyncke en Nico Cornelis, in december nog samen aan de finish van de Hel van Kasterlee, zullen zich hun stage in Torrevieja heel anders voorgesteld hebben. Want nadat Nico tijdens een fietstraining door een vrachtwagen aangereden werd en met een gebroken sleutelbeen achterbleef, kreeg zijn vriendin Miek een ongeval toen ze op weg was om hem te helpen. Miek raakte betrokken in een frontale botsing. Miek werd overgebracht naar het plaatselijke ziekenhuis, waar ze twee dagen in coma lag. Ondertussen zou ze aan de beterhand zijn. Voorlopig verblijft ze nog in het ziekenhuis in Alicante. We wensen Miek en Nico heel veel beterschap toe.