Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jelle Geens: “Er zijn meer favorieten dan Simon en ik”
Nieuws

Jelle Geens: “Er zijn meer favorieten dan Simon en ik”

CenCe.TV Jelle Geens   YouTube

Tijdens de ploegvoorstelling van SMO-Specialized voelden we vice-Europees beloftenkampioen Jelle Geens aan de tand. Ook hem vroegen we naar de langverwachte strijd binnenkort in Kortrijk tussen Simon De Cuyper en hemzelf. “Er zijn meer favorieten dan Simon en ikzelf op het BK. En ik train elke dag samen met Simon en zie hem naar zijn beste vorm groeien”, vertelt Jelle. Hij kijkt ook uit naar een toffe en vooral volle zomer waarin hij graag EK’s bij beloften en elites wil combineren. “En ik hoop in Cape Town in mijn eerste Series te kunnen starten, maar ik sta voorlopig 9de op de wachtlijst voor de WTS”, aldus Jelle. Bekijk hieronder het volledige interview met dit Belgische toptalent.