Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Seppe Odeyn overtuigt opnieuw in Averbode
Nieuws

Seppe Odeyn overtuigt opnieuw in Averbode

averbode

Drie hellevegen in Averbode (foto: Jos Verboven)

Voor Seppe Odeyn, die zich dit jaar meer op de lange afstand wil focussen, kwam het EK Powerman in Horst aan de Maas nog wat te vroeg. En dus ging de tweevoudige winnaar van de Hel van Kasterlee van start in de nieuwe Lake-duathlon van Averbode. In de organisatie van studenten Jesse Lormans en co was Odeyn een klasse te sterk. Hij haalde het vlot van die andere hellevegen Bart Borghs en Tony Goossens. 

Lore Van De Perre, de partner van Borghs, pakte de overwinning bij de dames.