Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Twee keer zilver in Volcano Triatlon
Nieuws

Twee keer zilver in Volcano Triatlon

bert volcano

Bert Jammaer op weg naar zilver (foto: Club La Santa)

Bij Club La Santa op Lanzarote vond voor de 30ste keer de Volcano Triathlon plaats, een gemoedelijke wedstrijd, vaak als slot voor de atleten die op stage verblijven op het Canarische eiland. Onze landgenoten deden het goed dit jaar. Bert Jammaer en Debbie Verstraeten zorgden allebei voor zilver. Bert zag na 5 km fietsen de Franse Uplace BMC atleet Romain Guillaume wegfietsen. Die bouwde een voorsprong van 2 minuten uit.

 

 

In de slotrun hield Romain Guillaume stand. Bert Jammaer liep vlot naar de tweede plaats voor Rayco Marrero. Voor het Belgische Uplace BMC profteam was het al de vijfde overwinning van het seizoen.

debbie

Debbie Verstraeten vol vertrouwen voor de wedstrijd, met Lieven Van Meel (l) en Johan Pauwels (r) (foto: Debbie Verstraeten)

Bij de vrouwen was de Spaanse Saleta Castro de sterkste. Zij klopte onze landgenote Debbie Verstraeten. Zij slaagde er op haar beurt in om de Britse Joanna Carritt naar de derde plaats te verwijzen. “Een gezellige wedstrijd die niet echt voelt als een wedstrijd, maar niettemin zeer tevreden met mijn zilver”, aldus Channel Debbie