Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Eindelijk loon naar werken voor Tine Deckers
Nieuws

Eindelijk loon naar werken voor Tine Deckers

Tine D Rimini

Tine Deckers blij met zilver in Rimini (foto: Challenge Rimini)

Met een tweede plaats in de Challenge van Rimini heeft Tine Deckers eindelijk de ban van 2014 gebroken. Na eerder een hoop pech slaagde ze er in om haar wedstrijd uit te doen én met succes. “Wat ben ik opgelucht dat ik mijn wedstrijd heb kunnen uitdoen. Bovendien ben ik heel erg blij met deze 2e plaats en was Eimear Mullan gewoon te sterk voor mij vandaag. Zwemmen was prima, fietsen en lopen ok”, vertelde Tine via facebook.

“Nu een weekje rust en genieten van mijn moederdag  en dan volgend weekend nog eens naar de 70.3 in Aix”, aldus Tine. De Leuvense triatlete pakte de Challenge van Rimini en volgende week de 70.3 van Aix-en-Provence mee in voorbereiding van de Ironman van Nice waar ze voor de vierde keer wil winnen.

In Italië stootte ze op een supersterke ex-OD atlete. De Ierse Eimar Mullean domineerde de wedstrijd en won in 4u33’09. Tine deed er 4u35’54 over. De Duitse Daniela Sammler werd derde.

Bij de mannen greep de verrassende Domenico Passuello de zege. De voormalige profwielrenner won in 4u03’01 en bleef meer dan vier minuten voor op Andreas Giglmayer. Brons was er voor de Brit Ritchie Nicholls. Onze landgenoot Bart Colpaert kwam als eerste uit het water en moest na een harde wedstrijd vrede nemen met een achtste plaats. Colpie deed er 4u13’20 over.