Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sprokkels: Jacobs, De Keyser en Van Daele
Multisports

Sprokkels: Jacobs, De Keyser en Van Daele

Tim_Jacobs

We bundelen hierbij wat internationaal nieuws voor u. Zo behaalde Tim Jacobs een knappe 22ste plaats in de Challenge van Roth. De SP&O-atleet van Defensie deed er 9u01’32 over. De winst was voor Timo Bracht in een superscherpe tijd van 7u56’00. Luxemburger Dirk Bockel van het Uplace BMC team werd zesde. En in Geneve mochten de Belgische elites zondag aan de slag in de European Cup.

Christophe De Keyser zette er het beste Belgische resultaat neer. De jonge atleet uit Overijse werd 16de in 2u00’48. De winst was voor thuisatleet Sven Riederer in 1u58’44. Tom Suetens was 24ste en Arthur De Jaegher 45ste. Bij de dames viel Megane Van Steenwinckel uit. Eloise Piron was 21ste. De winst ging naar de Amerikaanse Lindsey Jerdonek.

In Den Haag stond dit weekend de traditionele Beach Challenge op het programma. Tim Van Daele startte er met nummer 13 en dat bracht hem geen geluk. Door het teveel aan toeristen op het strand werd het mountainbiken geschrapt omdat het te onveilig was om over het strand te racen. In de zwemloop ging het dan helemaal mis toen Tim door een seingever de verkeerde kant op gestuurd werd.