Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
One man show van Alexis Krug in Sterke Peer
Nieuws

One man show van Alexis Krug in Sterke Peer

dames sterke peer

De Sterke Peer Triatlon is uitgegroeid tot een rasechte klassieker en ondanks de concurrentie met het BK Sprint eerder op de dag in eigen Wuustwezel was ook de 2014 editie volledig uitverkocht. Alexis Krug zette de wedstrijd over de sprintafstand van start tot finish naar zijn hand. Even leek Laure-Anne Krug voor een familiefeestje te zorgen toen ook zij na het zwemonderdeel een tijdje aan de leiding fietste, maar zij zakte terug in het looponderdeel. De winst ging naar Evelyne Bosch, die vorige week nog derde werd in Sint-Jozef Rijkevorsel. Zij haalde het voor Anne Cazaerck en Anne Arnouts.

Bij de mannen bouwde Alexis Krug een indrukwekkende voorsprong van meer dan 2,5 minuut uit op een grote achtervolgende groep. Daarin heel wat jonge zwarthemden van thuisclub SPTC. In een snelle loopproef bleef de jonge Jens Van Looveren nog net uit de greep van de ervaren Bart Van Looveren. Zij pakten respectievelijk zilver en brons achter de ongenaakbare Alexis Krug. Zijn tijd van 58’21 zou op het BK goed geweest zijn voor de 10de plaats.

Bij de trio’s ging de winst eerder op de middag naar het dreamteam van het 185 Coaching Center: Thomas Jurgens pakte de leiding in het zwemmen, Stenn Goetstouwers zette een indrukwekkende fietsproef neer en liep in de tweede ronde zelfs nog uit op een enorm groot achtervolgend peloton en kersvers kampioen Marten Van Riel maakte het mooi af in het lopen.

Uitslag Sterke Peer 1/8e Triatlon

Uitslag Trio Triatlon

WedstrijdidKijker

sterke peer 2014