Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alexis Krug en Sara Van De Vel in Viersel
Nieuws

Alexis Krug en Sara Van De Vel in Viersel

Alexis Krug (kris hofkens)

Voor Sara Van De Vel is de cirkel rond. Vorig jaar kreeg ze in Viersel het triatlonvirus definitief te pakken en dit jaar stormde ze opnieuw naar de zege op zaterdag in de sprinttriatlon. In het zwemmen verloor ze iets meer dan een minuut op Ninke Meynen, maar ze vlamde op het niet-stayer fietsparcours naar de leiding en stond die niet meer af. Sara haalde het vlot met bijna drie minuten voorsprong op Elise Scheerens. Joany Looijer werd derde.

Bij de mannen blijft Alexis Krug imponeren. Na winst in Wuustwezel en Gent en een knappe vierde plaats in de halve van Deinze verzilverde de Essenaar zijn topvorm met een nieuwe overwinning in Viersel. Hij ging opnieuw van start tot finish aan de leiding en won voor Bob Schaepherders en de sterk fietsende Dieter Staelens.

In de jeugdwedstrijden was vooral de wedstrijd bij de Jeugd A en de juniores leuk om volgen. Het waren telkens de jongste atleten die aan het langste eind trokken. Bij de jongens won topfavoriet Jarne Verhaegen en bij de meisjes was Eline Desaunois de snelste.

Alle uitslagen van Viersel vind je hier.

Foto: Kris Hofkens