Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon… dat is hard werken, hé Bas
Foto van de Week

Triatlon… dat is hard werken, hé Bas

Bas Diederen Zwin

Tien jaar was het geleden dat Bas Diederen nog eens op een kwarttriatlon in België van start ging. “Dat moet geleden zijn van de  Superprestige in Geel of in Meerhout”, zei hij bij de start van de Zwintriatlon. Een kleine twee uur later zwoegde hij zich een weg naar de finish, op zijn welbekende hardwerkende loopstijl, van de ene kant naar de andere zwaaiend. Onze fotografe Ellen Rombouts wist het harde werk van Bas op de triatlon mooi te capteren. Het gezwoeg straalt er vanaf, het genoegen ook… en het blijft effectief. Het leverde Bas meteen zijn eerste seizoenszege op en ons een schitterende Foto van de Week. Meer fraais van Ellen vind je op de facebookpagina van Pictures Ellen Rombouts.