Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bart Aernouts 8ste op WK 70.3
Nieuws

Bart Aernouts 8ste op WK 70.3

Javier Gomez Canada

De lange afstand wordt steeds meer gedomineerd door de atleten van de Olympische afstand. Op het WK 70.3 in Mont-Tremblant was het niet anders. Jan Frodeno en Javier Gomez vochten een spannend duel uit. De Spaanse wereldkampioen van de World Triathlon Series pakte een week na zijn gouden plak in Edmonton nu ook een lange afstands titel in Canada. Tim Don pakte het brons. Ook onze landgenoot Bart Aernouts was een tijd actief op de olympische afstand, maar koos er sinds twee jaar voor om, met succes, zich te focussen op de lange afstand. Zondag werd hij knap achtste in het WK 70.3. De wedstrijd kadert in zijn voorbereiding naar Hawaii, waar hij top wil zijn op het WK Ironman.

Bij de dames was de Zwitserse Daniela Ryf de snelste.