Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nog straffe prestaties in Frankrijk
Duathlon

Nog straffe prestaties in Frankrijk

Ilse Geldhof GP

Ilse Geldhof is knap 12de geworden in de GP duatlon van Lievin in Frankrijk en miste op een haar na de top-10. Ze zette bijna de snelste fietstijd neer en ook haar tweede lopen was sterk, waardoor ze er mee voor zorgde dat haar club Meaux op de derde trede van het GP-podium mocht. Sandra Levenez won voor Sabrina Monmarteau.

Nog in Frankrijk zorgde Dieter Staelens voor een mooie prestatie. Hij trok naar Saint Saulve en won er prompt de niet-stayer triathlon. Een wedstrijd met veel wind en veel vals plat is op het lijf geschreven van Stallone. Hij won in 1u06’10 en haalde het van onze jonge landgenoten Benjamin en Romain Messiaen.

Uitslag Saint-Saulve