Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marc Coucke in zee met Dirk Baelus
Nieuws

Marc Coucke in zee met Dirk Baelus

InnerMe Pure Power

Gisteren brachten we u nog het verhaal van Dirk Baelus die voor de derde keer op rij in Hawaii de finish haalde op pure natuurlijke voeding. Vandaag bereikte ons het nieuws dat InnerMe Pure Power overgenomen wordt door Omega Pharma.

“Met InnerMe vervolledigen we ons aanbod in sportvoeding”, vertelt Marc Coucke in Gazet Van Antwerpen. “Nu hebben we Etixx voor de apotheek, Biover Sport voor de gewone retail en InnerMe voor natuurvoeding. InnerMe wordt toegevoegd aan onze dochterfirma Oce Bio, waarmee we onze natuurvoedingsdivisie verder versterken.”

Ook Dirk Baelus is tevreden. “Ik blijf het gezicht van InnerMe en krijg dankzij Omega Pharma de kans om mijn verhaal te verspreiden onder het grote publiek. Onder meer Frankrijk en Nederland worden nieuwe markten voor ons productgamma van puur natuurlijke, gebalanceerde sportvoeding.”

Meer info vind je op de site van InnerMe