Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Trinity krijgt Antwerpse injectie
Nieuws

Trinity krijgt Antwerpse injectie

Trinity

Het Trinity Triatlon Team uit Schoten wil in 2015 de positieve lijn van het afgelopen seizoen doortrekken. De basis blijft grotendeels hetzelfde, met Wouter Vander Mast, Yeray Luxem, Christine Verdonck en Xenia Luxem als topatleten. Samen met de jeugdtalenten Dante Van Hooydonck, Wout Desart, Zito Heyrman en Nick Thijs en de sterke damesformatie met Jill Ponet, Leen Leysen en Ann Cazaerck vormen zij de spil van de ploeg.

Versterking komt er vooral vanuit ex-Atriac hoek. David De Grooff, Arlo Heyrman, Yannick Plaetevoet en Amber Billion volgen trainers Ben Braem en Bram Crikemans die samen met Olivier Pingnet, Olivier Cloet en Yeray Luxem een brede kwalitatieve sporttechnische cel vormen bij Trinity. Ook Sharon Van Leuven verdedigt volgend seizoen de nieuwe witblauwe kleuren van Trinity. Zij komt over van KTT.