Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
185-Sportoase-Castelli Omnium team voor 2015 bekendgemaakt
Nieuws

185-Sportoase-Castelli Omnium team voor 2015 bekendgemaakt

Team 185 2015 groep

Tijdens het gala voor To Walk Again in Knokke werd het 185-Sportoase-Castelli omnium team voor 2015 aan de pers voorgesteld. En daarmee is ook de grootste verandering bekend. Vanaf 2015 wordt Castelli, verdeeld door 3athlon.be-partner Wolvenberg, de kledijleverancier van het team uit Wuustwezel. Coach Marc Herremans blijft mee zorgen voor het unieke concept van een omnium sport-team waar triatleten, cyclocrossers, mountainbikers en BMX’ers elkaar vinden.

De triatlonkern blijft hetzelfde in 2015 met Marten Van Riel, Stenn Goetstouwers, Thomas Jurgens, Geert Lauryssen, Kirsten Nuyes, Eline Desaunois, Hanne De Vet en Lindy Van Anrooij. Daarnaast zijn er 4 Bmx atleten : Ruben Gommers, Bo van Tiggel, Didi van Tiggel en Robbert van Staeyen, 3 veldrijders : Michiel Breugelmans, Stijn Hofman en Lindy van Anrooij (die triatlon in de winter combineert met cyclocross) en 1 mountainbiker: Jens Vertongen.

Team 185 2015 zw

Het doel is om deze jongeren op alle vlakken structureel te begeleiden naar het maximum van hun persoonlijke kunnen. Vorig jaar behaalde dit team 1 wereldtitel, 1 Europese titel en 9 nationale titels. Daarenboven behaalde triatleet Marten van Riel nog een knappe 5e plaats op het WK triatlon in voor beloften in Canada en triatlete Kirsten Nuyes een 6e plaats op de jeugdolympische spelen in China.

Partners van het team zijn : 185 Coaching Center, Sportoase, Castelli, Gman_Opel, Adecco, Cronos, Trek, Nestaan, Lauryssen, Pure, Fietsen Oostvogels, Top Running, Saucony, Huub, Performance, Robor, Denicol, As Keukens, Eric Gommers