Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Hel: van afzien naar genieten…
Foto van de Week

De Hel: van afzien naar genieten…

Rik Thijs Hel Luc Jespers

Soms vraagt een mens zich af waarom ze het doen, tussen de zes en de twaalf uur lang je lichaam afpeigeren zo vlak voor de feestdagen. Het is niet dat er in de Hel van Kasterlee 255.000 euro per week valt te verdienen. Nee, buiten het leuke prijzengeld voor een paar toppers gaat het hem vooral voor de eer. Het genieten van de laatste meters over de rode loper en in een overvolle sporthal in een broeiende sfeer terechtkomen, daar doen ze het voor. Rik Thijs had het in woorden niet beter kunnen uitleggen dan met deze foto van Luc Jespers. Dit is de Hel: van afzien naar genieten… Een terechte Foto Van De Week! Meer foto’s van sportfotograaf Luc Jespers vind je op zijn facebookpagina.