Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De laatste loodjes in Leuven
Multisports

De laatste loodjes in Leuven

corrida leuven

De eindejaarsperiode breekt aan, iedereen is druk op zoek naar pakjes en goed eten. Heel wat triatleten zoeken echter hun verloren gelopen wedstrijdschoenen om ergens één of andere kerstcorrida te lopen. Zo ook een aantal atleten uit het Leuvense. Op 28 december zullen Pieter Heemeryck en Jelle Geens zich in de 17de Eindejaarscorrida van Leuven meten tegen onder andere Dries en Michel Basemans,  momenteel de nummers 5 en 6 in het Lotto Cross Cup klassement. Dit over de lange afstand van 12km. Om 11u30 gaan ze van start.

De 8km is al jaren een triatleten onderonsje, met vorig jaar nog 7 triatleten in de top 10 en Jelle Geens als winnaar. Ook dit jaar nemen verschillende erg gekende namen van het belgische triatloncircuit het tegen elkaar op, waaronder: Jonathan Wayaffe, Antonio Hernaert, Geert Janssens, Stijn Goris, Wannes Swinnen, Arthur De Jaegher, Ine Couckuyt, Charlotte Deldaele en Tine Deckers. Zij starten om 10u30. Traditioneel is er ook heel wat Leuvense jeugd die start in de 4km om 10 u. Plaats van afspraak is het Ladeuzeplein.