Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gebroken sleutelbeen bij parcoursverkenning
Duathlon

Gebroken sleutelbeen bij parcoursverkenning

Kim Nulens ETZ 2015

Het seizoen 2015 kon niet slechter beginnen voor Kim Nulens. De Hasseltse demonstreerde in het veldlopen (met knappe prestaties op onder andere het provinciale kampioenschap) al haar vroege vorm en ze keek uit naar het BK crossduatlon in Retie op zondag 8 maart waar ze mogelijk op een podiumplaats mikte. Toen ze woensdagmiddag het parcours van het BK in Retie ging verkennen, kwam ze echter ten val, met zware gevolgen. Kim brak haar sleutelbeen en werd woensdagavond al meteen geopereerd. Ook voor ETZ is de blessure van Kim een flinke tegenvaller want ze is één van de speerpunten van het dames-duatlonteam dat op 22 maart in Doornik op zoek gaat naar een nieuwe nationale titel per ploeg. Het is nog niet duidelijk hoe lang Kim uit competitie zal zijn. Wij wensen haar alvast van harte beterschap toe…