Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Poepeloere onnozel…
Foto van de Week

Poepeloere onnozel…

FVDW Marino Vanhoenacker Erdinger Lanzarote

Marino Vanhoenacker is met het Pewag racingteam op stage in Lanzarote, waar er hard gezwommen en gefietst wordt. En hij belooft zelfs later deze week nieuws te hebben over het lopen en dat lijkt ons zelfs goed nieuws te worden 🙂 Tussendoor mag een mens al eens genieten en op krachten komen. Waarmee? Dat vroeg zijn vrouwtje Elke Van Renterghem zich op facebook ook al af. Marino haastte zich om te zeggen dat het om sponsor Erdinger alkoholfrei ging, maar volgens trainingsmakker Michael Van Cleven komt de Bink daar zelfs “Poepeloere onnozel” van… Meer moet dat niet zijn om bij ons Foto Van De Week te worden 🙂