Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Toptijden op zwemloop Maldegem
Multisports

Toptijden op zwemloop Maldegem

Jocelyne Vervaet zwemloop Maldegem

De Zwemloop in Maldegem van SMO-Specialized trok opnieuw heel wat jonge atleetjes aan die het beste van zichzelf gaven. In de oudste leeftijdscategorieën zagen we supersnelle zwemtijden met winnaar Alexis Krug die voor de thuisploeg na een 3’12 op 300 meter zwemmen nog een snelle 3 km lopen neerzette en vlot won in 13’27. De 3’30 van Remco Verbelen konden ook tellen.

Zwemloop Maldegem sfeer

En bij de vrouwen was Jocelyne Vervaet op achtervolgen aangewezen maar met 13’59 bleef ze als enige vrouw onder de 14′ op de 3 km lopen, goed voor een uiteindelijk vlotte overwinning voor Ellen Bogaert en Sylvia Debrabander.

Alle uitslagen Zwemloop Maldegem 2015