Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Fit & Fun Trifestival wil jeugd aan (3) sporten krijgen
Nieuws

Fit & Fun Trifestival wil jeugd aan (3) sporten krijgen

FitFun-trifestival

De VTDL, de Vlaamse Tri- en Duatlon Liga, start samen met een aantal jeugdclubs een opmerkelijk nieuwe initiatief op. Met het Fit & Fun Trifestival trekken ze Vlaanderen rond om atleetjes van 10 tot 16 jaar te laten kennismaken met triatlon. Samen met Spartanova en de triatlonclubs biedt het Fit & Fun Trifestival een leuke, uitdagende en sportieve namiddag. De spits wordt afgebeten door SMO-Specialized die de eerste Fit & Fun Trifestival dag houden in Maldegem op zaterdag 2 mei.

Folder-FFF-SMO

Op 13 mei is het No Limit Team gastheer voor het Fit & Fun Trifestival in Zwevegem. Inschrijven voor één van deze twee dagen kan je hier.