Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bert Jammaer wint Volcano Triatlon
Nieuws

Bert Jammaer wint Volcano Triatlon

Bert Jammaer Volcano Triathlon

Bert Jammaer heeft zaterdag de Volcano Triatlon dan toch op zijn naam geschreven, nadat hij er vorig jaar tweede werd achter Romain Guillaume. Was de wedstrijd vroeger nog een mooi tussendoortje om een stage op Club La Santa af te sluiten, in 2015 werd er fel gestreden om de 1.100 € die voor de winnaar weggelegd waren. Solid-Callant atleet Jammaer, in volle voorbereiding op zijn hoofddoel van het jaar, de Ironman van Lanzarote, toonde zijn goede vorm en won vlot in 1u57’51, meer dan 2’30 voor Miguel Marrero en de Brit Collin Norris. Ook onze landgenoot Filip Van Craenenbroeck deed het uitstekend.

De Antwerpenaar kwam met de kop mee uit het water en streed op het heuvelachtige parcours constant mee voorin. Filip eindigde in 2u02’19 knap als vijfde. Tom De Malsche werd 28ste en in de prestigestrijd tussen twee age group toppers klopte Johan Pauwels nipt Lieven Van Meel. Pauwels werd 47ste in 2u17’22. Van Meel kwam 25 seconden later als 49ste over de streep.

Bij de dames haalde Uplace-BMC atlete Corinne Abraham het van Michelle Vesterby.

Uitslagen Volcano Triatlon 2015