Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Design én win de 3athlon.be-Sportoase Castelli trisuit
Gear

Design én win de 3athlon.be-Sportoase Castelli trisuit

2096sanremo3
Er altijd al van gedroomd om je eigen trisuit te ontwerpen en er ook nog eens in rond te zwemmen, fietsen en lopen?… Dan is dit misschien jouw kans. Wij zoeken een aansprekend design voor de 3athlon.be-Sportoase trisuit die we dit jaar in samenwerking met Wolvenberg en Castelli gaan uitbrengen. Als basis kiezen we voor de Castelli San Remo SS trisuit, het model met korte mouwen waarmee ook Frederik Van Lierde dit jaar zijn wedstrijden zal doen. Binnenkort mag je hier overigens ook nog een testreview van de trisuit verwachten. Maar wat moet je doen om de trisuit zelf te winnen?

Castelli San Remo SS

Simpel: download het pdf-bestand met het blanco template voor de Castelli San Remo SS suit en laat je zelf helemaal gaan. De enige voorwaarde is dat de logo’s van 3athlon.be en Sportoase verwerkt worden in het design, dat de oranje huiskleur van 3athlon.be terugkomt én dat je alleen de witte delen van het blanco template gebruikt. Wat nu al zwart is, blijft ook zwart. Maar met de rest mag je doen wat je wil. De manier waarop je het doet, speelt evenmin een rol. Desnoods mag je met kleurpotloden aan de gang gaan, zolang je het resultaat maar inscant en ons digitaal in pdf, png of jpf formaat bezorgt. Dat kan per mail naar wedstrijd@3athlon.be

Je krijgt tot en met 17 mei om je design door te sturen. Die plaatsen we online en op onze facebookpagina zodat onze lezers drie finale designs kunnen uitkiezen. Uit die drie finalisten kiezen wij dan het definitieve design. De winnaar krijgt zijn eigen exemplaar (ter waarde van 165 €) en voor de andere 2 finalisten hebben we nog een paar leuke troostprijzen.

De link naar de pdf:

Castelli San Remo SS

En de link naar de logo’s van 3athlon.be en Sportoase:

Logos 3athlon Sportoase

In sommige gevallen lukt het wegens security-instellingen in je browser mogelijk niet om de logo’s in RAR-formaat te downloaden. Het alternatief is een mailtje te sturen naar wedstrijd@3athlon.be en wij bezorgen ze je dan per email.