Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
David De Grooff wint age group in Sankt Pölten
Nieuws

David De Grooff wint age group in Sankt Pölten

David De Grooff

In de 70.3 Ironman van Sankt-Pölten hebben onze landgenoten zich laten opmerken. Terwijl Kenneth Vandendriessche bij de pro’s naar een knappe negende plaats stormde, volgde iets verderop David De Grooff als tweede age grouper. De jonge Trinity-atleet kwam na 4u10’54 als 12de binnen en pakte daarmee de winst in de M25 age group.

David verzilverde dus zijn ticket voor het WK 70.3 later dit seizoen in Zell-am-See. Daar krijgt hij alleszins het gezelschap van Hannes Callebaut. Die pakte de 30ste plaats overall en dat was goed voor de tweede plaats in de M18 age group én kwalificatie voor Zell-am-See.

Kenneth Vandendriessche kwam na 28’55 als 17de prof uit het water, op minder dan 4 minuten van de koplopers. In de 90 km fietsen rukte hij op naar de 9de plaats en die positie wist hij vast te houden in de halve marathon. Hij finishte in 4u08’39. Andreas Böcherer won in 3u49’41 voor Nils Frommhold en Jan Van Berkel.

Anja Beranek haalde het bij de dames, voor Nicola Spirig, Laura Philipp en Yvonne Van Vlerken.