Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tom Steenackers en Kiara Lenaertz in Zaventem
Nieuws

Tom Steenackers en Kiara Lenaertz in Zaventem

525 Zaventem

In de schaduw van Bilzen en Antwerpen trok de sympathieke 525 triatlon van Zaventem toch nog 90 triatleten aan die er in het Mariadal-park van Zaventem een aangenaam kijkstuk van maakten. In vijf reeksen legden de deelnemers de 500 meter zwemmen af in het binnenbad. Nadien volgden 20 km fietsen over een golvend parcours en 5 km lopen doorheen het Mariadal-park, de groen long pal in het centrum van Zaventem. Tom Steenackers was de snelste.

De DCM-Heylen Vastgoed atleet pakte de overwinning in 59’02 en bleef daarmee ruim een halve minuut voor op Troy Kiveryn. Gatis Klavins werd derde. Bij de dames was Kiara Lenaertz de snelste, voor Ingrid Delaunoy en Mariska Tjeerdsma.

Uitslag heren:

1. Steenackers Tom 59 min02 sec

2. Kiveryn Troy 59 min 35 sec

3 Klavins Gatis 1u02min 55sec

Uitslag dames:

1. Lenaertz Kiara 1u08min35sec

2. Delaunoy Ingrid 1u13min 02sec

3. Tjeersdma Mariska 1u14min 49sec

De volledige uitslag vind je hier

Foto: Johan Paessens