Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Thomas Jurgens is Atriac te snel af
Nieuws

Thomas Jurgens is Atriac te snel af

Thomas Jurgens wint Antwerpen

Atriac is er zondag niet in geslaagd om de thuiswedstrijd in Antwerpen naar hun hand te zetten bij de mannen. Spelbreker van dienst was Thomas Jurgens die de atleten van de thuisploeg op 40″ achterstand zette in de 1000 meter zwemmen. Met een goede wissel slaagde alleen Sven Strijk er in om vooraan aan te sluiten en ondanks de overmacht van blauwhemden in de achtervolging, bouwden Jurgens en Strijk een mooie voorsprong uit.

Podium mannen Antwerpen

Die gaven ze niet meer uit handen en in de 10 km lopen, toonde de 185-Sportoase-Castelli atleet zich de betere van de Nederlandse Antwerpenaar. Jurgens won in 1u50’08 en was daarmee 31″ sneller dan Strijk. In de strijd om het brons haalde Lander Dircken het van Tom Mets en Tim Van Hamme zodat Atriac wel plaatsen 2 tot en met 5 opeiste.

Heleen Adams wint Antwerpen

Bij de vrouwen was het wel raak voor Atriac, met een opnieuw zeer sterke Heleen Adams. Die toonde eerder al in de T3 Series haar goede vorm en zette die tendens verder door in 2u04’23 vlot te winnen van Heidi Veramme en Sara Van de Vel.

Podium Antwerpen

Op de sprintafstand waren Wannes Swinnen en Eline Desaunois de winnaars. Wannes haalde het voor Thomas De Vleeschouwer en Laurens Verluyten. Eline was ex-ploeggenote Linda Vitova en Sofie Rubbrecht.  Lore Muys werd vierde voor Trinity-atlete Anne Cazaerck.

Uitslag ABK Kwarttriatlon Antwerpen

Uitslag ABK Sprinttriatlon Antwerpen

Foto's: Katrien Decru