Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
PJ Penne na twee jaar weer op post in Oostkerke
Nieuws

PJ Penne na twee jaar weer op post in Oostkerke

PJ Penne Poldertiatlon

In 2013 pakte hij er zijn allereerste overwinning en nadat hij vorig jaar moest overslaan met blessure was Pieterjan Penne maandag opnieuw op de afspraak in de Poldertriatlon van Oostkerke. PJ maakte er een ware demonstratie van en overklaste de tegenstand. Met meer dan 2’30 voorsprong kwam hij na 1u47’40 opnieuw als winnaar binnen. Christoph Verkruysse haalde het in een spannende strijd om de tweede plaats van Frederik Boussy.

Ook Dieter Staelens en Tom Vandekeere gingen vooral in het fietsen flink in het verweer om de strijd voor de podiumplaatsen, maar zij moesten vrede nemen met plaats 4 en 5. Ook opmerkelijk was de 7de plek voor Mike Bogaert daags na zijn 9de plaats in Koksijde.

Jocelyne Vervaet Oostkerke foto Tim Verbeke

Bij de dames was het wel feest voor de Ardilles-ploeg, want Jocelyne Vervaet pakte haar allereerste overwinning van het seizoen. Ze moest wel een stevige eindspurt inzette, want de in bloedvorm verkerende Annemarie Danneels kwam slechts drie seconden te kort. Elke De Vreese is ook helemaal terug van weggeweest met een mooie derde plaats.

Uitslagen Poldertriatlon Oostkerke

Foto Jocelyne Vervaet: Tim Verbeke