Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Woestenborghs en Geldhof oppermachtig in Elsegem
Duathlon

Woestenborghs en Geldhof oppermachtig in Elsegem

Woestenborghs wint in Elsegem

In Elsegem stond op Pinkstermaandag de traditionele duatlon op het programma. Bij de dames stond er geen maat op Ilse Geldhof. De Kersverse Belgisch kampioene LD had blijkbaar geen last meer van de inspanningen van Hosingen en liep en fietste naar een sterke prestatie. Ze haalde het voor Veronique Platteeuw en Kathleen Vanmarcke.

Ilse Geldhof Elsegem

Bij de mannen had het brons van zijn poulain Bart Aernouts op het EK LD Triatlon in Rimini een dag eerder blijkbaar vleugels gegevens aan Rob Woestenborghs, die zijn afscheidsjaar verf bijzette door in Elsegem de toch wel stevige concurrentie te kloppen. Angelo Vandecasteele, pas nog winnaar in Geel, werd tweede, voor ETZ-Fransman Julien Dequidt. Diens ploeg- en landgenoot Victor Steelandt werd vierde.

De mogelijke sterkste Fransman (en ondertussen eigenlijk halve Belg) van ETZ, Julien Brazy, kon niet eens meestrijden voor de topposities. Hij kwam bij de parcoursverkenning zwaar ten val, met flink schaafwonden en een kapotte fiets tot gevolg. Onder andere door een gebroken stuur werd het onmogelijk voor hem om nog te starten. Wij wensen Do Brazyl alvast veel beterschap toe!

Uitslagen Duatlon Elsegem

Foto's: Energy Team Zuidwest