Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
123athlon projecten in Brasschaat, Knokke en Rotselaar
Nieuws

123athlon projecten in Brasschaat, Knokke en Rotselaar

Webshop Banner Slider Homepage 123athlon-01

In samenwerking met Sportoase en drie top coaching centers (185, Peaklevel en de Chartreuse) biedt 3athlon.be voor het eerst een start-to-triathlon programma aan. Met het 123athlon project stomen we je in tien weken klaar voor een sprinttriatlon. Je krijgt telkens een persoonlijk trainingsschema, je wordt tien weken lang begeleid in het zwemmen, fietsen en lopen én je krijgt een gegarandeerde startplaats in de finish-wedstrijden: de Sterke Peer in Wuustwezel, de Mr. T in Gent en de Sprinttriatlon van Mechelen. Voor deze eerste editie houden we het aantal deelnemers per regio beperkt tot 25. Wacht dan ook niet en schrijf je meteen in via onze gloednieuwe webshop.

In de webshop kan je ook terecht voor de 3athlon.be-Sportoase trisuits, voorlopig al voor de Z3R0D modellen. De Castelli Trisuits worden binnenkort aan het gamma toegevoegd. En in samenwerking met Sportoase bieden we de deelnemers aan het 123athlon programma een voordelig maandabonnement voor trimzwemmen zodat je ook buiten de begeleide zwemtraining terecht kan in Sportoase Elshout (Brasschaat), Duinenwater (Knokke) en Ter Heide (Rotselaar). Per regio plannen we ook nog een workshop rond voeding en materiaal voor de deelnemers. En elke deelnemer wordt gevraagd om een medische screening te ondergaan, via de sportartsen waarmee 185, Peaklevel en de Chartreuse al samenwerken, of met een keuringsarts naar eigen keuze.

Sportoase Elshout en 185 Coaching Center

123athlon Brasschaat

We bijten de spits af in Brasschaat en Wuustwezel. De zwemtrainingen vinden elke maandag plaats tussen 21 en 22 u. in Sportoase Elshout in Brasschaat. Voor de looptrainingen op dinsdag en donderdag spreken we afwisselend af aan het 185 Coaching Center in Wuustwezel en in Sportoase Elshout. Hetzelfde geldt voor de fietstrainingen. Elke week zijn er op zaterdag groepstrainingen in het fietsen, met elke twee weken persoonlijke begeleiding van één van de coaches. Aan het einde van week 8 krijg je ook een wisseltraining en een week voor de Sterke Peer op zaterdag 8 augustus gaan we samen het fiets- en loopparcours verkennen. Donderdag 4 juni is er alvast de info-avond over het 123athlon traject in Sportoase Elshout, aansluitend aan de BV Running team training.

123athlon Brasschaat Programma

Sportoase Duinenwater en Peaklevel

123athlon Knokke

Met Peaklevel in Brugge en Sportoase Duinenwater in Knokke bevinden we ons in West-Vlaanderen, maar we hebben zeer bewust gekozen voor een Oostvlaamse finishwedstrijd: de super sympathieke Mr. T Triatlon in Gent op 23 augustus. Voor de dames overigens een absolute aanrader want in Gent is er een volledig aparte dameswedstrijd. Maar ook voor de mannen is het een interessante onderneming. De wedstrijd geraakt immers altijd ruim op voorhand volzet, maar wij hebben alvast voldoende startplaatsen kunnen reserveren voor onze 123athleten. Die beginnen met de trainingen op maandag 22 juni, met de wekelijkse zwemtraining in Sportoase Duinenwater tussen 19 en 20 u. Lopen doen we op dinsdag en donderdag en fietsen gebeurt op zondagochtend. Ook hier is de fietstraining elke twee weken begeleid. En ook in Brugge en Knokke voorzien we een wisseltraining, een week later gevolgd door de parcoursverkenning in Gent. de info-avond vindt plaats op donderdag 18 juni.

123athlon Knokke Programma

Sportoase Ter Heide en de Chartreuse

123athlon Rotselaar

Onze derde finisherwedstrijd is de Sprinttriatlon van Mechelen op 20 september waarvoor we rekenen op de steun van multi-disciplinair centrum de Chartreuse in Holsbeek en Sportoase Ter Heide in Rotselaar. Zwemtrainingen gebeuren in Rotselaar op dinsdag tussen 18 en 19 u. Voor het lopen sluiten onze 123athleten aan bij de start-to-runners van Holsbeek die elke maandag en donderdag verzamelen blazen. Fietsen gebeurt in groep op zondag, ook hier elke twee weken met begeleiding van één van de coaches. Vrijdag 17 juli is er een info-avond voorzien.

123athlon Rotselaar Programma

Deelname aan het 123athlon project kost slechts € 123,- (exclusief medische screening en deelname finisherwedstrijd). Inschrijven kan via de webshop van 3athlon.be.

Veel succes alvast en tot ziens op één van de trainingen!