Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tijl Vaneyghen tegen de wind in Bredene
Nieuws

Tijl Vaneyghen tegen de wind in Bredene

Tijl Vaneyghen Bredene

Ook in de triatlon van Bredene was de wind een hoofdrolspeler. Het water in de Spuikom wad extreem wild en dat zorgde voor grote verschillen. Na één ronde fietsen hadden Tijl Vaneyghen en Dennis Dieussaert al een voorsprong van drie minuten. Het was toen al duidelijk dat het voor de overwinning tussen de twee sterke fietsers zou gaan.

Podium Bredene

Tijl Vaneyghen liet dit seizoen al een paar goede dingen zien. Ook in Bredene had hij nog een sterk loopnummer in petto. Hij liep vlot weg van Dieussaert en gaf zijn voorsprong niet meer uit handen. Dieussaert wist de schade nog te beperken en pakte de tweede plaats voor Laurent Nobels en Lorenz Claeys.

Inge Bredene

Bij de vrouwen was Inge Roelandt oppermachtig. Zij werd 19de overall en pakte met overmacht de zege. Marieke Blomme werd tweede voor Debbie Symons.

Uitslag Triatlon Bredene

Foto's: Katrien Decru