Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tondeur in Raleigh, Van den Broeck in Oliva
Nieuws

Tondeur in Raleigh, Van den Broeck in Oliva

Inge Van den Broeck Oliva

Onze Belgische dames deden het goed in het buitenland. Alex Tondeur trok naar de States om er in Raleigh mee te doen aan de 70.3 Ironman. En Inge Van den Broeck mocht op een boogscheut van haar Spaanse thuis aan de slag in de halve triatlon van Oliva. Alexandra The Great kwam in Raleigh als zevende van de fiets en rukte dan in de halve marathon op. Ze leek op weg naar het podium maar moest de snelle Caitlin Snow nog voor zich dulden.

Meredith Kessler won in 4u14’00 voor Lauren Barnett en Snow. Alex werd vierde in 4u22’59.

In Oliva werd Inge Van den Broeck knap derde in 5u08. Ze kwam als vierde uit het water na 2 km zwemmen en hield die plaats vast tijdens de 90 km fietsen. In de slotronde van de halve marathon schoof ze nog een plaatsje op naar het podium. Ana Revilla Boned won in 4u49’51. Ana Belen Faus Vidal was tweede.

Uitslag International Triatlo MD Oliva

Uitslag 70.3 Ironman Raleigh