Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jelle Duym schuift plaatsje op in Dendermonde
Nieuws

Jelle Duym schuift plaatsje op in Dendermonde

Jelle Duym atriac

Vorig jaar moest hij de overwinning nog laten aan Koen Veramme, terwijl hij tegelijkertijd zijn grote kunnen voor het eerst echt toonde aan de buitenwereld. Een eerste overwinning kon dan ook niet uitblijven voor Jelle Duym. Hij keerde als favoriet terug naar de Ros Beiaard Triatlon en won overtuigend de 2015 editie. Hij haalde het van de heroptredende Joris Buyl die voor het eerst sinds lang weer eens in een triatlon aantrad.

Dendermonde podium Buyl Duym Ameye

Jelle won in 1u03’12 en was daarmee 1’05 sneller over de sprintafstand dan Joris Buyl. Joeri Ameye klopte Ruben Martens in een pittige spurt voor de derde plaats. Lies Maes, die het competitieve triatlon ook op een lager pitje heeft gezet, was de beste bij de dames. Zij won in 1u15’18 en had een ruime voorsprong op Veerle Van Damme en Ginie Ydens-Bogaert.

In Dendermonde waren ook trio’s in duatlon én triatlon actief. Het dreamteam van ETZ lag mijlenver voor op de concurrentie en pakte met overmacht de winst met Kasper Lagae, Vincent Van de Walle en Gert Van Poucke.

Uitslagen Ros Beiaard Triatlon Dendermonde

Foto Jelle: Antwerp Triatlon, Katrien Decru
Foto Podium: Tineke Van Biesen