Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kevin Van Oevelen wint in Meer
Nieuws

Kevin Van Oevelen wint in Meer

Podium Meetria

Ondanks de concurrentie van het BK kwarttriatlon kreeg Meetria in eigen Meer toch nog flink wat atleten aan de start. Vooral de liefhebbers van het betere non-drafting werk trokken naar Hoogstraten. Kevin Van Oevelen toonde zich de beste en won voor Tom Steenackers en mede SP&O’er Ben Verlinden.

Dames Meetria

Bij de dames ging de overwinning naar Silke Baumer die Amber Billion en Veerle Kiebooms klopte.

Op de sprintafstand was SMO-Specialized atleet Toth Maté de sterkste. Hij haalde het voor Troy Kiverijn en Bert Van Bogaert. Ook bij de dames was de zege voor de Rode Brigade. Maartje Emsens pakte de overwinning voor Kim Goris en Annelore Schrauwen.

Uitslag Meetria Kwart

Uitslag Meetria Sprint

Foto's: Johan Tack