Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tim Van Daele blijft uit greep van Vincent Van de Walle
Nieuws

Tim Van Daele blijft uit greep van Vincent Van de Walle

Tim Van Daele Roeselare

In Roeselare kreeg De Poco Loco sprinttriatlon een bijzonder spannend verloop. ETZ-topper Vincent Van de Walle verbaasde vriend en vijand door als eerste uit het water te stappen, maar het uittrekken van de wetsuit ging een pak minder vlot, waardoor hij veel tijd verloor in de wissel. In het fietsen kwam hij alleen te zitten achter Tim Van Daele en Kris Steyaert.

In de slotfase kreeg Vincent nog het gezelschap van Whytic Priem en samen konden de ETZ’ers het verschil beperken. Van Daele begon als eerste aan het lopen en loste al snel Kris Steyaert. Die zag een razendsnelle Van de Walle er nog overkomen. Vincent ging nog op zoek naar Van Daele maar hij strandde op slechts vier seconden. Steyaert werd derde en Priem pakte de vierde plaats.

Bij de dames had Liesbeth Vandevelde een halve minuut voorsprong op thuisatlete Whoopy Franssen. Lies Vermont werd derde.

Uitslag Poco Loco Sprinttriatlon Roeselare