Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Bompa” Lucky Berlage derde overall in Meer
Nieuws

“Bompa” Lucky Berlage derde overall in Meer

Lucky Berlage 3de Meetria

Het regende reacties maandagochtend op ons artikel over de triatlon van Meer, waar we Ben Verlinden als derde hadden gemeld. Die kwam als derde over de streep, maar in de veteranenwave was er blijkbaar eentje extra geprikkeld omdat hij niet mee met de jonge mannen mocht starten. Lucky Berlage won met overmacht de tweede wave en pakte een schitterende derde plaats overall. In de uitslag stond hij dus wel op de derde plaats, in ons artikel niet. Hij kon er achteraf wel om lachen.

“Dan geeft “den Bompa” een keer alles om 3 minuten achterstand goed te maken en zich mooi op de 3de stek te nestelen, en dan is de derde iemand anders”, lachte hij. En hij begreep het ook wel. “Ik mocht in de 2de wave starten omdat ik ondertussen officieel oude pee verklaard ben. Maar den ouwe laat zich niet zomaar temmen hé. Verstand op nul en gaan hé, Lucky Luc style,” eindigt hij met een kwinkslag. De foto bewijst overigens dat hij inderdaad diep gegaan was. Daarom bij deze ook een terechte juiste vermelding voor Lucky.

Ben De Wolf Meer

En ook Ben De Wolf zorgde voor een opvallende prestatie. Hij werd knap vijfde na een lange afwezigheid. “Mijn eerste triatlon in vijf jaar. Ik vond het zwemmen geweldig, ik hield van het fietsen, maar ik haatte het lopen, in tegenstelling tot de twee Duvels na afloop”, vertelde hij al grappend via Facebook. In Oudenaarde doet hij een nieuwe poging, al liet hij weten van wat meer te willen trainen in de aanloop naar de Triatlon van Vlaanderen.

Foto's: Johan Tack

Alle foto’s van de triatlon van Meer vindt u hier.